Real Farm Food - Tihany

malackrumpli

Kedves Barátaink,

2017. július 01. - fekete-barany.blog.hu


Szándékos a megszólítás, mivel sokakkal vagyunk olyan személyes kapcsolatban, hogy egy baráti, mondhatni privát levél nektek szólhasson, még akkor is ha a facebook miatt nagyobb nyilvánosságot kap (aki meg nem érzi a személyes kapcsolatot attól elnézést kérek, hogy terheltem ezzel a poszttal)

Szóval idén 5 évesek lettünk, az egész Malackrumpli dolog ennyi ideje kezdődött, nagyjából 2 kis villanyrezsóval meg egy kompletten berendezett konyhával amiben több volt a nem működő gép mint a működő. Jacekkal és egy pár barátunkkal (emlékeztek rájuk? Sanyi a kalóz, Miki a halkszavú, Csabi öcsém aki már akkor fantasztikus pizzákat hegesztett…) belevágtunk egy szép kalandnak tűnő vállalkozásba, ami hamar nagy siker lett. Azóta minden évben máshogyan próbáltunk megfelelni, sőt, inkább utat törve új és új dolgokat behozni ebbe a kis szűk gasztro világba…kötöttünk rossz (üzleti) házasságot ahol szabályszerűen, módszeresen és teljesen kiraboltak bennünket, elbuktunk a piaccal és a reggeliztetéssel, szenvedtünk egy csomó fesztiválon ahol mindig valaki már járt egyedül jól, mi sosem, beinvesztáltunk évről-évre egy rakás pénzt, hogy megfelelüjünk a magunk számára állított nívónak….a másik oldalon meg egy rohamosan fejlődő piacon ahol évről évre új és tehetséges szereplők jelentek meg még mindig tudtuk állni a sarat, még mindig rekordszámú vendéget tudtunk kiszolgálni a városszéli kis éttermünkben.

 

Ez mind szép és jó de most vagyunk a mostban, hogy egy klasszikust idézzek tehát már csak a mával és a jövővel kell foglalkozni. 

 

Ma van két új helyszínünk, az egyik Tihanyban, ahol egy távlati cél első lépéseit tesszük meg…igen klasszikus és magasra poziciónált vidéki bisztró (vendéglő) szeretnénk lenni, természetesen szigorúan megtartva a “farm to table” koncepciót.

 

A másik helyszín egy új házasság szüleménye, egy tehetséges és sikeres cégcsoporttal együtt azt szeretnénk megvalósítani, ami eddig a Malackrumplinak egyedül nem sikerült, adott ételforgalomhoz, nagyobb italforgalom, azaz a hely hangulatát, az ételek minőségét, a zenét a fényeket —-az egész élményt jobban kihasználni, elérni, hogy este ne menjenek haza az emberek vacsora után, hanem legyen kedvük nálunk maradni. Ennek érdekében lett egy kiváló lokációban lévő helyszínünk, egy modern, de mégis balatoni design, jó a zene, jók a fények, kiválóak az italok…szerintem ez sínen van.

 

A kérdés amiért írok nektek nem is az idei nyár, a kocka el van vetve, a gép dolgozik az alkotó nem pihen, de azért azzal már nem kell foglalkoznunk, hogy mit csinálunk idén nyáron…

 

A kérdés az, hogy mit csináljunk télen. Szerintetek? Ha van ötlet, javaslat, ne habozzatok keresni minket!!

 

Ami a fejünkben motoszkál:

 

  1. Maradunk a Balatonnál és végigszenvedjük a telet, felélve a nyáron megkeresett jövedelmünk jelentős részét, tematikus esték, disznóvágás, stb.
  2. Felmenni télen Budapestre, csinálni egy klasszikus “kockásterítős” vendéglőt mondjuk Budán (hányan buktak már el ezzel)
  3. Felmenni télen Pestre, csinálni egy Malackrumpli bisztrót, burger, pulled pork, főzelékek, lazán, egyszerűen…valahol a pesti belvárosban
  4. Kitelepülni egy síterepre Ausztriába, csinálni egy “cool” Malackrumpli bisztrót vagy átvenni egy panziót és emellett hüttézni?

 

Komoly a kérdés, tényleg szeretnék támaszkodni az ötleteitekre, javaslataitokra, véleményetekre, kérlek segítsetek nekünk!!

 

Engem megtaláltok facebook-on, e-mailen (biobalaton@gmail.com) és telefonon is…. Üdvözlettel Járosi Tamás

 

malackrumpli_malac_01.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://malackrumpli.blog.hu/api/trackback/id/tr1612632897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása