Kedves Vendégeink!Hét végén alaposan megszálltatok bennünket, ennek eredményeként az összes készletünk kifogyott. Mivel ahhoz, hogy pl. a hús a tányérotokra kerüljön, először el kell vinnünk a mangalicánkat a vágóhídra, így a hét első két napján nem tudunk kinyitni.…
A tegnapi nap igen kemény volt, el is fogyott minden mangalica és bárány burger. Mivel a burger előkészítése több napot vesz igénybe, így sajnos a mai napon nincs burgerünk.
Vasárnapi menü:
- Tehénsajt konfitált paradicsom
- Joghurtos szeder leves
- Burgonyaleves…
Hétvégén (szombaton) ismét jön Háda Imi és a jelenlegi burger mellé kitalálunk egy BÁRÁNY burgert!!! Ki is Háda Imi? Az Attakám bisztró tulajdonosa (az ország egyik legjobb étterme volt az összes kritikus szerint), most pedig a Pesti Burger és Bárt viszi ami a Dining Guide…
Ronda de finom- azaz mangalica szív és máj hurka, házi sült krumpli, cékla relish
Hal duo- bio amúr és ponty, cékla saláta, bearni hab
Füstölt tahi pisztráng rilette
Virgin Mary
Saját sütésű zsömle, saját nevelésű mangalica, saját zöldségek, saját házi szószok-- kell ennél több slow-food?
Persze még kell egy korsó kézműves csapolt sör is, van választék, 5 fajta van csapon!!!