Real Farm Food - Tihany

malackrumpli

Ki vagyunk éhezve.....arra, hogy lássunk titeket...

2022. március 12. - fekete-barany.blog.hu

 

 

jt_2021.jpg

Még sose nyitottunk ilyen korán. Idén, 2022-ben ki vagyunk éhezve, az elmúlt két évben alig tudtunk a járvány miatt nyitva lenni...ki vagyunk éhezve mert szeretjük a munkánkat és régóta vártuk, hogy bejöhessünk, bekapcsoljuk a gépeket, főzzünk, szálljon a füst a szmókerből, égjen a láng a tűzhelyen, érdekes ételeket- italokat készíthessünk, hogy kiszolgálhassunk benneteket. Ki vagyunk éhezve a figyelmetekre, a visszajelzésekre. Ki vagyunk éhezve arra, hogy vendéglátóként ismét láthassuk, hogy örömöt okoztunk, hogy szívesen jöttök hozzánk. Ki vagyunk éhezve arra, hogy lássuk, ti is ki vagytok éhezve arra, hogy itt legyetek velünk.

Kell arról is beszélni, hogy milyen nehézségek között él az egész szakma. Bődületes áremelkedések, 40-50%-os (bizonyos esetekben pl. minőségi zöldségek 100%-os) alapanyag ár emelkedés, sosem látott mértékű energia ár emelkedés, munkaerő hiány (és ezzel együtt drasztikus bér növekedés).... Nem véletlen, hogy látjuk tönkremenni nagy ikonjainkat, bezárni olyan éttermeket ahova mi is szívesen (és nagy tisztelettel) jártunk. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy mi jól vagyunk. Nekünk is pontosan olyan problémáink vannak mint mindenki másnak, többek között tavaly 80 napot tudtunk nyitva lenni az üzleti terv szerinti 300 nap helyett. De kitartunk, átteleltünk a srácokkal, finanszírozzuk a veszteségeket, fizetjük a költségeket. Úgy döntöttünk, hogy nem emelünk jeletősen árat, legalábbis egyenlőre még nem. Azért nem, mert tudjuk, mindenkinek nehéz. Azért nem, mert azt szeretnénk, ha visszaszoknátok hozzánk és támogatnátok minket abban, hogy mi is túléljünk. Mi nem pályázunk ingyen pénzre, nem pucsolunk egyik oldalnak sem azért, hogy a közösből a mi vagyonunk nőjön. Mi főzni, kiszolgálni tudunk, ehhez értünk és ebből szeretnénk megélni és nem másból. De egyedül nem megy, szükségünk van a támogatásotokra, úgyhogy gyertek, fogyasszatok, adjatok nekünk munkát (és pééénzt).

Addig is amíg találkozunk kérjük támogassatok minket a social media felületeken, osszátok meg posztjainkat, kommentáljátok, szóljatok másoknak is, szükségünk van minden vendég érdeklődésre!!

A csapat a régi, idén már negyedik éve Bóné Márk séf és Balogh Tibor üzletvezető adja a Malackrumpli szívét és gerincét (no meg Laci, Gábor, Reni és Krisztián).

A kora tavaszi kezdés során visszanyúlunk a saját klasszikusainkhoz, kevés új tételt vezetünk be. 

Klasszikus rántott csirkénk, a méltán világhíres füstös gulyás egytálételünk, füstölt-konfitált kacsánk kecskerodás sztrapacskával és ezekhez a mindig frissűlő mentes- vegán kínálatunk, főzelékek, zöldség előételek, krémlevesek. (naná, hogy a burgerek és pizzák megmaradtak...)

Legyen egy jó nyarunk, együtt veletek!!

Szorgos népünk győzni fog!!! (aki ezt a filmes utalást nem érti az biztosan nagyon fiatal...)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://malackrumpli.blog.hu/api/trackback/id/tr1617778836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása