Real Farm Food - Tihany

malackrumpli

Myron Mixon szeme mindent lát!

2016. június 28. - fekete-barany.blog.hu
Nagyon büszkék lehetünk arra ami történt: Tudnotok kell, hogy két igazán nagy név van a BBQ szakmában, ebből az egyik az a Myron Mixon nevű Connecticut-i fickó aki a mi szkókerünket is építette. Mesterünk és a szmóker előző gazdája Gonda Jani személyesen is ismeri (talán dolgozott is nála, de ha nem akkor majd azt itt elmondja). Szóval egy kedves gasztró-fan barátunk Szindbád (https://www.facebook.com/szindbadazutazo/) készített egy fotót nálunk a Pulled-Porkról és feltette a gyűjteményébe, amire Myron személyesen válaszolt Waterford-ból: Looking very tasty....
Mi erre feltettünk egy képet az ő szmókeréről, mivel nem voltunk biztosak abban, hogy tudja, hogy az ő eszközével dolgozunk (hahó 2016-ban már van tag-elés!!!), a válasz meg is jött: Very nice! That's what we are talking about!! Enjoy the great bbq.
Myron tudja, hogy létezünk!!
screen_shot_2016-06-28_at_06_50_47.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://malackrumpli.blog.hu/api/trackback/id/tr848851058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása