Real Farm Food - Tihany

malackrumpli

Hamarosan jövünk!! (de addig is keresünk játszótársakat)

2014. május 20. - fekete-barany.blog.hu

Tavaly nyitott ki a malackrumpli, gerillák voltunk, kevés pénből raktuk össze az éttermet, csináltunk a semmiből egy konyhát, bárt, teraszt, kertet, piacot....no persze a kevés az igazából rengeteg pénz, de ahhoz képest, hogy mások mennyiért tudtak elindítani Füreden helyeket, ahhoz képest mi a töredékét tudtuk csak megmozgatni. 

Szóval gerilla hely, "good food, no design", egy egyszerű, de őszinte hely, kiváló lokális alapanyagokkal, frissen készülő ételekkel (nálunk még a főzelék is a rendelés pillanatában kezdett el készülni...) lassú indulás után hirtelen jött hangos siker, világevő azt írta, hogy úgy sütjük a halat mint az igazán nagyok, az index úgy tette címlapra, hogy végre egy hely ami megmenti a balaton északi partját, origo, magyar konyha, I love balaton, heti válasz, gasztor bloggerek, pozitív bejegyzések a four square-en, törzsvendégek hada és még sorolhatnánk. Bármerre megyek szakmai és nem szakmai körökben, szinte mindenhol belebotlok valakibe aki mosolyogva fogad, te csináltad a Malackrumplit? -- voltam ott, kitűnően éreztem magamat!!

 

Minden szép és jó, azonban rá kell arra döbbenni, hogy gerillának lenni jó dolog (jó poén), azonban az idei évben már elvárásokkal érkeznek hozzánk a vendégek, méghozzá igen magas elvárásokkal.

Így tehát kellett keresni egy szakmai és pénzügyi partnert, újabb segítséget kérni jó barátoktól és nekiállni befejezni a tavalyi átalakítást, csinálni belső teret, végre működőképpessé és üzembiztossá varázsolni a konyhát, stb.

Hamarosan kinyitunk, lesz piac, lesz Malackrumpli, kézműves sörök és minden ami tavaly jó volt, talán idén még jobb lesz.

Keresünk azonban séfet, szakácsokat, üzletvezetőt, felszolgálókat, a játék folytatódik, kellenek újabb játszótársak, célunk az, hogy valóban kitűnő bisztrót csináljunk, az egyik legjobbat az országban. Kérlek benneteket ossztátok meg ezt a hirdetést és az érdeklődők jelentkezzenek itt: biobalaton@gmail.com

Ja, és találkozunk a gourmet fesztiválon!!

A bejegyzés trackback címe:

https://malackrumpli.blog.hu/api/trackback/id/tr706183946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása