Real Farm Food - Tihany

malackrumpli

Május 8. vasárnap- Giro d'Italia Tihanyban

2022. április 25. - fekete-barany.blog.hu
Érdekesnek ígérkezik az első valóban májusi hétvége (nem a most következő május 1. hanem egy héttel később). Szombaton a Belső Tó partján Kecskeköröm ünnep (egy olyan falunap féleség), majd másnap, vasárnap 14 óra után kordonozás és Giro.
Én személy szerint rajongok a kerékpár sportért, így veletek együtt, 8.-án vasárnap délután a Malackrumpli teraszáról fogom nézni az előttünk lévő résztáv hajrát!!! Igen, a legizgalmasabb rész pont előttünk lesz!!
Egy pár tanácsot azért adnék a jelenleg kapott információk alapján:
1. Vasárnap 14.15-kor van kordonzárás, így autóval érdemes 13-14 óra között megérkezni és onnan gyalog tovább.
2. A mezőny nyugatról jön Keszthely irányából, feljön Tihanyba, majd az alsó úton (a Rév után) átmegy Balatonfüredre a befutóhoz. Ez azt is jelenti, hogy a mezőny elhaladása után a kordon nyitás Aszófőnél fog megkezdődni és a környéket is Aszófő irányába lehet majd elhagyni leghamarabb.
3. Ha én kerékpár rajongó vendég lennék, akkor vasárnap 13-ig elérném az Aszófői bekötőútnál lévő parkolót és onnan a kerékpár úton felgyalogolnék Tihanyba. A verseny után vissza gyalog, majd Aszófő-Pécsely útvonalon mennék Budapestre haza. A füredi befutó miatt Füreden vasárnap délután biztosan közlekedési káosz lesz.
4. A részhajrá igen látványos, nagy csapatok, óriási sebesség, nálunk biztosan fesztivál hangulat lesz. Utána meg érdemes egy jót enni és napozni a teraszon.
JTamás
page3image5622624 giro.png page3image23414080 page3image23416320

A bejegyzés trackback címe:

https://malackrumpli.blog.hu/api/trackback/id/tr5717815907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása