Eljött tehát ez az idő is, már csak az előttünk álló 2 napra gyúrunk. Készülünk egy igazán belevaló paprikás krumplival, egy resztelt bárány májjal (azok a fantasztikus Keleméri báránykák!!), lesz most utoljára szalontüdő leves (igazából egy savanyú tüdőlevest készítünk bárányból), természetesen angus burger, Jókai babkrémleves, forró paradicsomleves, natúr lecsó kacsamellel, főztünk paradicsomlekvárt a héten amihez hozzátesszük a belga csokitortánkat....
Mi lesz ezután??
A korábbi évek szomorú őszeihez képest most nagyon motiváltak és lelkesek vagyunk, nagy fákat kezdtünk hasogatni a fejszéinkkel:
1. Elindul október vége felé a házhoz szállításunk, amely keretében a feldolgozott mangalica termékeinket, zöldség és gyümölcskonzerveinket (vagy amikor van akkor nyers bio zöldséget- gyümölcsöt), szörpöket, JOGHURT-ot, sajtokat fohógunk itt a balaton környékén és Budapesten rendelésre házhoz vinni. Hamarosan indul a weblap, hírlevél, stb.
2. Októberben egy részünk felköltözik Pestre a bulinegyedbe, lesz Pulled-Pork, MAN-DOG, levesek, főzelékek, szóval abból amik vagyunk egy részét odavisszük ahol vagytok (többnyire).
3. Dolgozunk egy nagy projekten szintén pesten (helyszín keresés), ahol havonta egyszer-kétszer (háromszor) szeretnénk nagy füstölő-söröző bulit csinálni, zenével-bonával....
4. Októberben megyünk a Werk akadémiára előadni és főzni, Novemberben "Mit iszol" lesz a Millenárisban ahol legalább 2 mangalica lefüstőlődik...
5. És még menet közben biztosan kitalálunk egy pár dolgot....
Most hétvégén viszont még nagyon örülnénk annak, ha minnél többen jönnétek el, hogy együtt köszönthessük el ezt a fantasztikus nyarat!!! Szombat-Vasárnap délben nyitunk és kora estig leszünk (ez szombaton este 9 órát, vasárnap este 7 órát jelent!!)