Real Farm Food - Tihany

malackrumpli

Utolsó hétvége!!! (és a folytatás...)

2015. szeptember 25. - fekete-barany.blog.hu

img_2299.jpg

 

Eljött tehát ez az idő is, már csak az előttünk álló 2 napra gyúrunk. Készülünk egy igazán belevaló paprikás krumplival, egy resztelt bárány májjal (azok a fantasztikus Keleméri báránykák!!), lesz most utoljára szalontüdő leves (igazából egy savanyú tüdőlevest készítünk bárányból), természetesen angus burger, Jókai babkrémleves, forró paradicsomleves, natúr lecsó kacsamellel, főztünk paradicsomlekvárt a héten amihez hozzátesszük a belga csokitortánkat....

Mi lesz ezután??

A korábbi évek szomorú őszeihez képest most nagyon motiváltak és lelkesek vagyunk, nagy fákat kezdtünk hasogatni a fejszéinkkel: 

1. Elindul október vége felé a házhoz szállításunk, amely keretében a feldolgozott mangalica termékeinket, zöldség és gyümölcskonzerveinket (vagy amikor van akkor nyers bio zöldséget- gyümölcsöt), szörpöket, JOGHURT-ot, sajtokat fohógunk itt a balaton környékén és Budapesten rendelésre házhoz vinni. Hamarosan indul a weblap, hírlevél, stb.

2. Októberben egy részünk felköltözik Pestre a bulinegyedbe, lesz Pulled-Pork, MAN-DOG, levesek, főzelékek, szóval abból amik vagyunk egy részét odavisszük ahol vagytok (többnyire).

3. Dolgozunk egy nagy projekten szintén pesten (helyszín keresés), ahol havonta egyszer-kétszer (háromszor) szeretnénk nagy füstölő-söröző bulit csinálni, zenével-bonával....

4. Októberben megyünk a Werk akadémiára előadni és főzni, Novemberben "Mit iszol" lesz a Millenárisban ahol legalább 2 mangalica lefüstőlődik...

5. És még menet közben biztosan kitalálunk egy pár dolgot....

Most hétvégén viszont még nagyon örülnénk annak, ha minnél többen jönnétek el, hogy együtt köszönthessük el ezt a fantasztikus nyarat!!! Szombat-Vasárnap délben nyitunk és kora estig leszünk (ez szombaton este 9 órát, vasárnap este 7 órát jelent!!)

 

 

img_2844.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://malackrumpli.blog.hu/api/trackback/id/tr887819968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása