Real Farm Food - Tihany

malackrumpli

Malackrumpli- GOZSDU!!!

2015. november 07. - fekete-barany.blog.hu

 

Most már hivatalos, bent állunk a helyünkön a Zing mellett a Holló u. és a Kazinczy sarkán. Köszönjük a Zing csapatának a sok segítséget. Minden nap 12-22 között vagyunk, péntek-szombat ha éjjel van vendég akkor még ráhúzunk egy kicsit. Jövő héten szombaton eltoljuk a kocsit a Millenárisba a MIT ISZOL fesztiválra (gyertek nagyon jó lesz), hogy a Blue Smoke csendes mesterével egy nagyszerű Pulled-Pork-ot adhassunk a természetes borok-sörök kedvelőinek (ott lesz Kaló, Weninger, Pók, Posta, Csobánci, Ráspi, stb.--- ezt nem lehet kihagyni!!!).

A buli után vasárnap ismét a Gozsduban leszünk, tervezgetjük még a decembert is....

 

Mivel süt a nap és sokan jönnek Füredre hétvégén, így ismételten szeretném jelezni, hogy bázisunk (otthonunk) a Balatonfüredi Malackrumpli zárva van jövő tavaszig!!!

 

 

 

 

dsc_9207.jpgdsc_9227_3.jpgdsc_9153.jpgdsc_9181.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://malackrumpli.blog.hu/api/trackback/id/tr798057134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása