Real Farm Food - Tihany

malackrumpli

GM 11 pont, legjobb Fürediként..

2016. november 16. - fekete-barany.blog.hu

Gault Millau 2017- 11 pont (mint tavaly), legmagasabb pontszám Füreden!!! Ahhoz képest, hogy írásban kértem, hogy ne legyünk benne a kalauzban...azért nagyon örölünk és köszönjük szépen!!!

 És mielőtt félreértésekre ad okot a cím: Négy éve amikor elkezdtük egészen más volt Füred, aztán botcsinálta módon jöttünk mi a gerilla körülményekkel, velünk együtt nyitott a Baricska, jött a Sparhelt, idén a  NemKacsa, ott van Andris a Kredenccel és a Hello Tourist-al, jött Csopakon a Márga és a Söptei Pince, egyszóval a jól bejáratott és sikeresen működő old-school éttermek mellett jöttünk mi (az előbb felsoroltak), a fiatalok, az új hullám.  És még jönni fognak sokan mások, a kínálat egyre színesebb és egyre XXI. századibb lesz.

Mi is fejlődünk, változunk, új kapukon dörömbölünk, próbálunk fejleszteni, javítani a körülményeken, a szervízen és mindenen ami szükséges ahhoz, hogy jövőre is örömöt okozhassunk nektek!!!

Köszönjük az elismerést és ígérjük, hogy csak emelni fogjuk a tétet!!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://malackrumpli.blog.hu/api/trackback/id/tr2911964809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása