De az eredmény kárpótol bennünket a több napi erőfeszítéseinkért... persze minden évben van egy-két vendég aki kioktat bennünket, hogy ez nem is pulled-pork, túl zsíros, stb. ...már hozzászoktunk, hogy a rossz minőség megszokása és kikövetelése (az a bizonyos ízlés mérce) általában a határozott és megmásíthatatlan vélemény közlésével együtt jár. Megtanultunk ezzel együtt élni, ilyenkor már nem magyarázkodunk, kicseréljük az ételt valami másra és nagyon örölünk annak, hogy a többi vendégnek (99%) a mi melegfüstölt mangalica ételeink számítanak etalonnak. És, hogy a nagyképüség és a magabiztosság oltárán ne kerüljünk gyorsan feláldozásra, azt is el kell mondanom, hogy nem tartjuk magunkat a BBQ nagymestereinek, nem vagyunk kifejezetten BBQ étterem, vannak olyan (általunk egyébként nagyon szeretett) témák (pl. marhaszegy) amihez egy füstölő mester segítsége nélkül hozzá sem nyúlunk. Pontosan azért, mert legalább értjük, hogy ez is egy megfelelő alázatot követelő szegmense az ételkészítésnek és tudjuk, hogy mi a jelen tudásunkkal nem tudjuk kihozni azt a maximumot a témából ami szükséges lenne. Úgyhogy belátható időn belül nem lesz BBQ szegy vagy BBQ marha oldalas, de lesz minden amit a disznóból ki tudunk hozni. A marha téma meg megmarad a gyors, forró füstben készülő (kerámia tojásban) burgernek, az előfüstölt gulyásnak, és az esti menübe alkalomszerűen bekerülő nagy húsoknak (steak).




