Real Farm Food - Tihany

malackrumpli

Hogyan készül a "fake" pulled-pork?

2016. augusztus 19. - fekete-barany.blog.hu
Végre valaki leírta egy index2 címlapon, hogy hogyan NEM készül a Pulled-Pork. Napjainkban annyi fake változat készül, ez a cikk viszi a pálmát:
 
http://friss.blog.hu/2016/08/19/egy_igazan_ferfias_szendvics_pulled_pork
 
Cukor, fokhagyma, fahéj... hát ez szép, ennél nagyobb ökörséget...
 
Szóval az igazi pulled pork nem lapockából, hanem egész disznóból készül, csak kiváló minőségű só és ugyancsak kiváló minőségű durvára darált bors kell hozzá, 18 óra figyelmes füstölés egy melegfüstölőben (szmóker), utána az egy-egy szabály szerint (egy zsíros, egy husos rész) ki kell tépkedni a húst és összekeverve egy szaftos masszát készíteni belőle. Tehát nem kell hozzá sem cukor sem egyéb fűszer (főképp nem fahéj), viszont melegfüstölés nélkül nem lehet pulled-porknak hívni csak egy főtt ragunak. Ez egy tradicionális étel, egyszerű de szigorú receptúrával kár lenne elrontani..
 
Képek alul: Na így készül nálunk!!! (és ahogyan maga Myron Mixon a facebook oldalunkon felfedezte, hogy milyen termék készül az ő szmókerével)
image-2.jpg
img_5117_1.jpg
img_5118.jpg
image-1.jpg
img_3935.jpg
screen_shot_2016-06-28_at_06_50_47.png

A bejegyzés trackback címe:

https://malackrumpli.blog.hu/api/trackback/id/tr1010427500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása