Real Farm Food - Tihany

malackrumpli

Indul a Malackrumpli!!!

2014. június 17. - fekete-barany.blog.hu

Gerillák voltunk, de nem lehetünk mindig azok, előrébb kell lépnünk, fejlődni, egyre jobban csinálni a dolgokat. 

Idén úgy tűnik ez sikerülni fog, azonban a lelkesedés, a szenvedély, a harci kedv megmaradt, olyannyira, hogy elhatároztuk, minden évben tartunk egy gerilla napot, egy olyan eseményt, ahol találkozunk a hozzánk hasonló, elszánt harcosokkal és csinálunk valami nagyon jó projektet.

Idén két ötletünk is van:

- Találkozzunk az első piac napon és építsünk egy kis gerilla kertet, ehhez sokan sokféle módon nyújtanak segítséget. Kapunk palántákat az Ömki szervezésében, velünk lesz és hozza igazi különlegességeit a Monjardin- Domonyai András, de számítunk rátok, kedves piaclátogató barátaink. A közös munka végeztével vendégeink vagytok egy tál finom ételre és egy jó betyár fröccsre!

- Délután 16 órától pedig vendégeink lesznek gerilla sörfőzők, olyan srácok akik otthon, vagy bérfőzésben kísérleteznek, és igazán tudják mit jelent az a szó, hogy sör (véletlenül sem azt, amit a nagy gyárak ontanak ki magukból).

gerilla_nap_balatonfureden.png

Szóval: Save the date!!! - és oszd meg, legyünk minél többen ezen a szezon (és Malackrumpli) nyitó ünnepen!! További részleteket holnap fogunk közölni!!

A bejegyzés trackback címe:

https://malackrumpli.blog.hu/api/trackback/id/tr476309091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andrass9 · http://blogkocsma.blog.hu 2014.06.19. 17:25:50

Dátumot mentettem, nyitásra mennénk. Kell-e asztalt foglalni, ha enni szeretnénk?
A piac ugyanott van, ahol a Malackrumpli?
Ha viszek egy szép nagy Habanero palántát, befogadjátok-e?
Csinálhatok-e egy rövid riportot a Blogkocsma számára veletek?
Megannyi kínzó kérdés :)
süti beállítások módosítása