Real Farm Food - Tihany

malackrumpli

Hétvégén -1. nap!! azaz csendes nyitás?

2016. május 10. - fekete-barany.blog.hu

Az idei szezont megelőző kalandjainkat egyszer meg kell írnom egy psziho-thrillerben, de mielőtt elmesélném a nagyobb részleteket (a vége happy-end!) inkább azzal foglalkozzunk ami előttünk van:

- Nagyon fontos hír, hogy nem pénteken, hanem szombaton délben nyitunk!!

- Második fontos hír, hogy idén nem mentünk a Gourmet fesztiválra, úgyhogy ott ne keressetek bennünket

- Ellenben szombaton 12-18 óra között lesz egy fantasztikus emberek által létrehozott fantasztikus rendezvény, ide érdemes lesz elmennetek (még akkor is ha mi nem leszünk ott), a Rizling Generáció fiatal lelkes tagjai tartanak egy szép eseményt tőlünk nem messze az újonnan megnyílt Hotel Füredben. Utána meg várunk mindenkit egy jó hangulatú vacsorára hozzánk.

https://www.facebook.com/rizlinggeneracio/

- Nagy fejlesztésekkel készültünk idén is, részleteket hamarosan elmondom. Még nagyobb lépéseket teszünk a közeljövőben, többek között minden valószínűség szerint ez az utolsó szezonunk ezen a helyszínen... (mondom, hogy kalandos hónapjaink voltak).

- Igen, lesz idén is mozi, sőt...

- Tavaly és idén is elérte a Balatont a globalizáció nevében a Burger invázió, szerintünk kezd egy kicsit már unalmassá is válni (ne aggódjatok, azért csináljuk tovább is mert félnénk a népharagtól) azonban idén újítanunk kell és a jól bevált Myron-Mixon Blue Smoke füstölés mellett bedobunk új termékeket is. Szerintem az ínyencek idén a burger helyett pankó morzsában sült rántott hurkát esznek habanero majo-val, meg még mást is....

Szóval hétvégén -1.-ik nap, csendes nyitás!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://malackrumpli.blog.hu/api/trackback/id/tr648701080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása