Real Farm Food - Tihany

Vajon mennyi olyan étterem van amely....?

2016. július 22. - fekete-barany.blog.hu

Mondj egy számot... vajon a balaton partján mennyi olyan étterem van amely maga dolgozza fel az állatot és nem késztermékként megveszi a hentestől? Van annak jelentősége, hogy ismert eredetű (saját nevelésű) mangalica hajnalban kerül a húselőkészítőbe és míg mások egyik oldalukról a másikra fordulnak, addig mi már bontjuk a féldisznót??

Ezt csak azért mondom, mert a különböző strand és nem strand büfékhez, trendi szipi-szupi éttermekhez képest szoktak minket méricskélni... sok helyen még rendes konyha sincsen (előkészítők, raktárak, stb.), csak megveszik a (nem túl jó minőségű sokszor ipari) félkész terméket és összerakják az ételt. 

Melyiknek mi az értéke (és minek mi az ára)?

13782263_10205786712341308_3053862047922513665_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://malackrumpli.blog.hu/api/trackback/id/tr738906644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.