Real Farm Food - Tihany

malackrumpli

Megnyitottunk!!! Néhány fontos tudnivaló!!

2020. június 01. - fekete-barany.blog.hu

Sok töprengés után már nem lehetett tovább húzni a döntést. A Malackrumpli Bisztró Tihany 2020 május 29.-én megnyitotta kapuit. Az elmúlt szezonhoz hasonlóan Bóné Márk séf, Balogh Tibor üzletvezető és Járosi Tamás tulajdonos (e sorok írója), valamint az elmúlt évekből pár ismerős kolléga várja szeretettel az étterem vendégeit. A koncepció változatlan annak ellenére, hogy a henyei gazdaság tavaly tavasz óta nem termel (sajnos elváltunk, így a termelést egy időre fel kellett függesztenünk), így kénytelenek vagyunk más bio gazdálkodoktól beszerezni a jelentősebb alapanyagokat. Szomorék és a helyben lévő mangalicások segítenek abban, hogy a mangalica termékek  a szokott minőségben kerüljenek be a konyhára. A zöldség vonalon szerencsére új szereplők jelentek meg az elmúlt években a környéken és elérték azt a termelési kapacitást, hogy képesek már megfelelő minőségű és mennyiségű bio zöldséggel ellátni bennünket. A fantasztikus charolais marha beszállító még mindig fantasztikus, a szörpös Jani is itt van velünk, Bálinték Óbudavárról, a helyi boros barátaink (Skrabski, Sabar, Dobosi) valamint az országos és nemzetközi bio és biodinamikus borokkal foglalkozó Terra Hungarica, Stariék Tapolcáról, és még jópár minőségi beszállító továbbra is segíti munkánkat.

Az első két hétben szerdán szünnapot tartunk, valamint a pizza csak hétvégén érhető el (P-Szo-V), de június 15.től teljes gőzzel előre!!!

 

Reméljük jó nyarunk lesz és sok kellemes élményt szerzünk nektek!! Találkozunk Tihanyban!! 

A bejegyzés trackback címe:

https://malackrumpli.blog.hu/api/trackback/id/tr215733336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása