Real Farm Food - Tihany

malackrumpli

Mától Levendula hetek és a teljes nyitvatartás!!!

2020. június 12. - fekete-barany.blog.hu

Egyrészről mától indul a Tihanyi Levendula fesztivál: https://levendulafesztival.hu Másrészről a szezon időszámítása nálunk most kezdődik, így szeptemberig a hét minden napján nyitva vagyunk 12-22 között!!   Szép nyarat!!   

Tovább

És akkor nincs több titkos recept (na jó azért még tudnánk mesélni)

A mai napon Magyarosi Csaba közhírré tette a szupertitkos szuper sajátfejlesztésű pulled-pork receptünket. https://www.youtube.com/watch?v=MhtcbhKaYRw&feature=youtu.be Csaba remélem hamarosan találkozunk. Egy kis elbeszélgetésre...:):) Na jó csak viccelek, továbbra is nagyon kedvelünk és…

Tovább

Júniusi nyitvatartás

Kedves érdeklődők, Kedves vendégeink!! Még az igazi nyár indulása előtt van némi (javítgatási) feladatunk, így jövő héten szerdán és csütörtökön (június 10-11) nem nyitunk ki. Péntektől viszont a rendes nyári nyitvatartással megyünk tovább: A hét minden napján 12-22 óra között várunk benneteket!!…

Tovább

Füst jöjj velem...ismét (2020)

Pár nap múlva ismét érkeznek a mangalicák és a jó öreg myron mixonba begyújtunk. Szállni fog a füst, készülni fog pulled pork, oldalas, porchetta, mire jönnek a levendula hetek (https://levendulafesztival.hu) már készen álljunk a BBQ ételeinkkel a rajongók és érdeklődők számára. Ez azt is jelenti,…

Tovább

Megnyitottunk!!! Néhány fontos tudnivaló!!

Sok töprengés után már nem lehetett tovább húzni a döntést. A Malackrumpli Bisztró Tihany 2020 május 29.-én megnyitotta kapuit. Az elmúlt szezonhoz hasonlóan Bóné Márk séf, Balogh Tibor üzletvezető és Járosi Tamás tulajdonos (e sorok írója), valamint az elmúlt évekből pár ismerős kolléga várja…

Tovább

Slice-slice baby....még mindig szuper a pizzánk!!!!

A pizza szerintünk: - Olasz lisztből készülő, vékony ropogós tészta, 36 cm átmérő - Saját készítésű paradicsom szósz (forrázott, kézzel hámozott bio paradicsom) - Házi sajtkeverék Óbudavári tehénsajtokból - Feltétek között saját készítésű, hosszú érlelésű mangalica sonka, kolbász, stb. A pizza…

Tovább

És akkor Lardo ismét

Tavaly már nekiálltunk, nagy sikere lett, ezért idén folytatjuk. A történet a régi. Három év alatt nevelünk fel egy mangalicát, szabadtartásban, természetes módon takarmányozva (búza, árpa, kukorica meg amit kiturkál magának a földből), miután befogtuk és levágtuk a hátszalonna legszebb részét…

Tovább
süti beállítások módosítása
Mobil