Egyrészről mától indul a Tihanyi Levendula fesztivál:
https://levendulafesztival.hu
Másrészről a szezon időszámítása nálunk most kezdődik, így szeptemberig a hét minden napján nyitva vagyunk 12-22 között!!
Szép nyarat!!
A mai napon Magyarosi Csaba közhírré tette a szupertitkos szuper sajátfejlesztésű pulled-pork receptünket. https://www.youtube.com/watch?v=MhtcbhKaYRw&feature=youtu.be
Csaba remélem hamarosan találkozunk. Egy kis elbeszélgetésre...:):)
Na jó csak viccelek, továbbra is nagyon kedvelünk és…
Kedves érdeklődők, Kedves vendégeink!! Még az igazi nyár indulása előtt van némi (javítgatási) feladatunk, így jövő héten szerdán és csütörtökön (június 10-11) nem nyitunk ki. Péntektől viszont a rendes nyári nyitvatartással megyünk tovább: A hét minden napján 12-22 óra között várunk benneteket!!…
Pár nap múlva ismét érkeznek a mangalicák és a jó öreg myron mixonba begyújtunk. Szállni fog a füst, készülni fog pulled pork, oldalas, porchetta, mire jönnek a levendula hetek (https://levendulafesztival.hu) már készen álljunk a BBQ ételeinkkel a rajongók és érdeklődők számára. Ez azt is jelenti,…
Sok töprengés után már nem lehetett tovább húzni a döntést. A Malackrumpli Bisztró Tihany 2020 május 29.-én megnyitotta kapuit. Az elmúlt szezonhoz hasonlóan Bóné Márk séf, Balogh Tibor üzletvezető és Járosi Tamás tulajdonos (e sorok írója), valamint az elmúlt évekből pár ismerős kolléga várja…
A pizza szerintünk:
- Olasz lisztből készülő, vékony ropogós tészta, 36 cm átmérő
- Saját készítésű paradicsom szósz (forrázott, kézzel hámozott bio paradicsom)
- Házi sajtkeverék Óbudavári tehénsajtokból
- Feltétek között saját készítésű, hosszú érlelésű mangalica sonka, kolbász, stb.
A pizza…
Az egyetlen megbízható időjárás előrejelzés (windguru) szerint szombat-vasárnap csodálatos kiránduló idő lesz, napos, 20 fok, eső nélkül....pont kiváló alkalom a Tihanyi Levendulafesztiválra és egy jó Malackrumplizásra!!!
Asztalfoglalás ajánlott: 06/30-636-55-77 www.malackrumpli.hu
Tavaly már nekiálltunk, nagy sikere lett, ezért idén folytatjuk. A történet a régi. Három év alatt nevelünk fel egy mangalicát, szabadtartásban, természetes módon takarmányozva (búza, árpa, kukorica meg amit kiturkál magának a földből), miután befogtuk és levágtuk a hátszalonna legszebb részét…
Böjt, érzékenység, diéta? Mentes és vegán menü péntektől húsvétig!!! Zellerkrémleves pácolt almával, kápiakrém rizottó, szezonális bio zöldségekből, húsmentesen, cukor, tejtermék, lisztmentesen!!!
A vegán és mentes ételek mellett azért a Malackrumpli tud malackodni is--- Malackrumpli…