Real Farm Food - Tihany

malackrumpli

Két éves cikk rólunk az "Ínyenc" magazinban (ma is aktuális)

2022. március 16. - fekete-barany.blog.hu

Tovább

Ki vagyunk éhezve.....arra, hogy lássunk titeket...

    Még sose nyitottunk ilyen korán. Idén, 2022-ben ki vagyunk éhezve, az elmúlt két évben alig tudtunk a járvány miatt nyitva lenni...ki vagyunk éhezve mert szeretjük a munkánkat és régóta vártuk, hogy bejöhessünk, bekapcsoljuk a gépeket, főzzünk, szálljon a füst a szmókerből, égjen a láng a…

Tovább

Új év, új szezon, régi csapat, de folyamatosan frissülő kínálat…. (1.)

Most, hogy a tegnapi nappal megkezdtük a 10. szezonunkat már nem is érdemes felsorolni, hogy honnan indultunk, milyen változásokon, milyen fejlődésen mentünk keresztül. Egyszerűen kimondható, hogy állandóan tanulni, változtatni kell, hiszen a világ is változik körülöttünk.     Az idei évben sok…

Tovább

Még egy hétvége és utána bezár a bazár!!!

November utolsó hétvégéjén még főzünk-kiszállítunk, utána már nem. Bár az eredeti terv az volt, hogy decemberben is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére, de inkább zárunk, pakolunk, bontunk, építünk, mindezt annak érdekében, hogy egy 8 éves  fejezetet lezárjunk és belépjünk egy…

Tovább

Házhozszállítás!!! -frissítés!!

Sziasztok, Mint sokan mások, mi is próbálunk "túlélni", a munkatársainkról gondoskodni. Ennek a gyakorlatnak egyik elemeként novemberben (várhatóan év végéig) elindítjuk házhozszállításunkat. Holnap, 13.-án indulunk és jövő héttől csütörtök és vasárnap között veszünk fel rendeléseket (és ezen…

Tovább

Novemberi útmutató hozzánk

Kedves Vendégeink!!  Mint minden évben, most is a téli álomba való szenderülésünket november közepére időzítettük, a Garda fesztivál hétvégéjére (november 13-15). Az idei ősz persze rendhagyó (bár reméljük nem ismétlődik meg mégegyszer), mivel a járványügyi korlátozások miatt sem a fesztivál, sem…

Tovább

Velős pacal -Ezért most éppen érdemes feljönni Tihanyba

A szezon végén, a nyári idő elmúlásával megnyílik a lehetőség a kísérletezésre, alkotásra. Azért ekkor, mert nyáron a napi sokszáz vendég kiszolgálása mellett a kreatív energiák nem igazán szabadulnak fel, mikor heti több tonnányi élelmiszert kell előkészíteni, feldolgozni és készre készíteni, nem…

Tovább
süti beállítások módosítása
Mobil